Over mij

“Ik zie veel ouderen die gevangen zitten in de stenen van hun huis. Daarnaast hebben zij onvoldoende inzicht in hun financiële situatie. Verder weten zij niet dat er diverse mogelijkheden zijn om de overwaarde deels om te zetten in geld zodat ze wat ruimer kunnen leven. Ik spreek veel mensen die de afweging maken hun huis te gaan verkopen of juist de eigen woning levensloop bestendig moeten maken. Vaak moeilijke keuzes met veel haken en ogen. Ook verwachten financiële instellingen vaak dat zij hun (financiële) zaken via internet regelen. En dat is moeilijk, zo niet onmogelijk, als je geen of weinig ervaring hebt met internet en computers. En op deze gebieden kan ik mijn ondersteuning bieden. Ik blijf het mooi
vinden om mensen te helpen.”

Dick Smorenburg is met bijna 43 dienstjaren bij de Rabobank een ervaren professional op financieel gebied. Hij was tot 1 januari 2020 allround Financieel Adviseur Particulieren met als aandachtsgebied, het behartigen van financiële (bank)zaken van klanten en de focus met betrekking tot wonen voor senioren.

Dick is vanaf 1 januari 2020 met vervroegd pensioen. Hij is getrouwd, woont in Heerlen en is inmiddels opa. Hij gaat volop genieten van de komende tijd. Helemaal stoppen met werken wil hij nog niet. “Ik zou het directe contact met klanten ontzettend missen”, zegt hij. “Persoonlijk contact is volgens mij erg belangrijk voor mensen. Je moet elkaar ook in de ogen kunnen kijken. En vertrouwen op te bouwen. Daarom ga ik ook bij de mensen thuis langs. Ouderwets? Vind ik niet. Het gaat vaak om ingrijpende beslissingen of juist de persoonlijke coaching op de digitale snelweg van de internetomgeving.” Daarom biedt Dick u zijn kennis aan. Hij helpt u op weg door persoonlijke begeleiding. Maar ook als u een klankbord nodig heeft als het gaat om financiële zaken.

Update juli 2020:
Helaas worden wij allemaal getroffen door de beperkingen in contacten als gevolg van het COVID-19 (Corona) virus. Een goede gezondheid staat nu voorop. Voor mijn klanten en uiteraard ook voor mij als coach. In contacten volg ik steeds de regels van het RIVM en houd ik rekening met uw voorkeur als het gaat om de vorm van ons contact.